Canons nye flaggskip er i full drift

canon_C10010_04
De to første installasjonene av det nye flaggskipet Canon imagePRESS C10010VP er allerede solgt til norske kunder. – Det er teknologi som presterer fra første dag, sier en fornøyd produktsjef Bjørn Frantsen hos Canon.

Teknologi for et stort spekter av oppgaver

Canons imagePRESS-familie er nærmest et begrep i den grafiske bransjen, kjent som digitale arkmaskiner med ytelse og grafisk kvalitet i toppklasse. Den nye toppmodellen utmerker seg med hastighet opptil 6960 trykk i timen, “Mixed media output” uten at det går utover hastigheten, og en rekke automatiseringsfunksjoner for å sikre høy lønnsomhet. Bjørn Frantsen forteller at tilbakemeldingene fra kundene er utelukkende positive.

– Tilbakemeldingene er at «titusenogti» er grafisk teknologi som lever opp til høye forventninger. Fra Canons side er vi også fornøyd med at maskinene er tilgjengelig for levering kort tid etter lanseringstidspunktet. Det er en viktig del av Canons målsetting å vise teknologi som samtidig er tilgjengelig for markedet. Den ene maskinen er installert i et grafisk produksjonsmiljø, den andre i et hustrykkerimiljø. Vi tror begge disse grafiske områdene vil verdsette Canons nye flaggskip, for uansett om man har interne eller eksterne kunder, handler det om produktivitet og å kunne løse et stort spekter av oppgaver uten omstillingstid, presiserer Bjørn Frantsen.

Venter flere leveranser fremover

Canon imagePRESS C10010VP vises i drift på utvalgte demositer i Europa, i tillegg er den tilgjengelig for digitale visninger. Da får man samtidig oppleve trykking på nye og vannbestandige materialer, automatisk tosidig trykk på materialer helt opp til 762 mm lengde, og bannertrykk med Canons nye mater for dette formålet.

– Den opprinnelige planen var selvsagt å vise det nye flaggskipet på Drupa, men Canon tilpasset seg raskt til den nye situasjonen og har i stedet gjort teknologien tilgjengelig gjennom digitale visninger. Ved å opprettholde et høyt aktivitetsnivå med bransjerettede webinarer og andre koronatilpassede aktiviteter det siste halvåret, har vi oppnådd gode resultater til tross for den spesielle situasjonen vi befinner oss i. Dermed har det heller aldri vært aktuelt å permittere medarbeidere under koronakrisen. Nå jobber vi med flere spennende prosjekter, og vi ser for oss flere leveranser av både C10010VP og de øvrige imagePRESS-maskinene gjennom høsten, avslutter Frantsen.

Effektiv og automatisert produksjon av alle typer trykksaker, det er imagePRESS fra Canon i et nøtteskall.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.