Grafisk generasjonsskifte ved Politihøgskolen

canon_PHS01
Ved Politihøgskolen i Oslo løftes nå hustrykkeritjenestene til høyeste nivå. – Vi risikerer å bli bortskjemt, sier printeransvarlig Kristian Lambine.

Produserer alt i eget hus

Kristian Lambine har 20 års fartstid ved Politihøgskolens hustrykkeri, da sier det seg selv at han har vært med på et par generasjonsskifter på utskriftssiden. Nå venter et av de største, i form av at de skifter ut eldre digitaltrykkløsninger med Canon imagePRESS C710 inkludert inline ferdiggjøring med trimmer og firkantrygg, PRISMAprepare arbeidsflyt og PRISMAdirect web2print.

– Dette blir utvilsomt et solid skritt fremover, både for oss som arbeider med grafiske tjenester her og for brukerne våre. Nyeste Canon-teknologi vil gjøre oss i stand til å produsere alt av kursmateriell, visittkort, kompendier og andre trykksaker her i eget hus. Ny arbeidsflyt og store papirmagasiner gjør at de største jobbene kan produseres uten tilsyn, og vi vil sette opp arbeidsflyten slik at printjobber med mer enn 300 sider automatisk flyttes fra etasjemaskinene til trykkeriet. På toppen av det hele kan vi sette opp en nettbasert bestillingsløsning med PRISMAdirect, der brukerne kan bestille visittkort, kursmateriell og andre produkter direkte, og så går disse rett inn i printkøen. Derfor risikerer vi å bli bortskjemt, sier Kristian Lambine med et stort smil.

Med høy grafisk kvalitet, inline ferdiggjøring, store papirmagasiner og effektiv arbeidsflyt er Canon imagePRESS C710 en perfekt løsning for mange hustrykkerier. (Konfigurasjonen i bildet er ikke nødvendigvis identisk med Politihøgskolens.)

Tettere samarbeid med Canon

Det blir hyppige besøk av Canon-montører i lokalene på Majorstuen de neste månedene, for parallelt med hustrykkerisatsningen installerer Politihøgskolen 16 nye kraftige multifunksjonsmaskiner ved ulike avdelinger i lokalene. – Vi ser at Canon har ledende teknologi både når det gjelder nettverksskrivere og digitaltrykk, sier Kristian Lambine, som allerede er medlem av Canons populære nettverksgruppe for hustrykkerier.

– Nettverksgruppa er et verdifullt forum hvor vi får gode råd fra Canon og andre, og god kontakt med de andre hustrykkeriene i landet. Med flere Canon-løsninger hos oss, vil vi også få et større utbytte av medlemskapet i nettverksguppa, sier Kristian, som understreker at det er viktig for Politihøgskolen å ha et operativt hustrykkeri med gode grafiske muligheter.

– Det har også sammenheng med at en del av materialet er sensitivt. I fremtiden blir vi selvhjulpne i enda større grad, og vi kan også utføre grafiske oppgaver for Politihøgskolens andre avdelinger. Forventningene er høye, og vi gleder oss til et enda bedre samarbeid med Canon i fremtiden, sier Kristian Lambine.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.