Lys Idé går for vekst med Océ Arizona

canon_lyside2019_02
I fjor investerte de i den unike storformatmaskinen Colorado, nå har de nettopp utvidet med Océ Arizona. Produksjonsselskapet Lys Idé i Telemark har fått smaken på bedre lønnsomhet og nye markeder, da er det ingen grunn til å lene seg tilbake.

Nye markedsområder

Tom Richard Hermansen hos Lys Idé forteller at fjorårets investering i den rullbaserte Océ Colorado i større grad handlet om å utføre eksisterende oppdrag på en mer effektiv og lønnsom måte. Slik var det også da de anskaffet en imagePRESS C650 for mer effektiv produksjon av brosjyrer og andre reklametrykksaker. Nå er det annerledes, for med flatbedteknologien i Océ Arizona sikter de også mot nye markeder.

– Med Océ Arizona fra Canon sikter vi oss i enda større grad inn mot produksjon av større skilt og print på nye materialer får både innendørs og utendørs bruk. Med Arizona-plotteren kan vi rette oss mot nye områder med storformatprint på materialer som Mesh og PVC. Hastighet, kvalitet og format var viktige punkter for oss, men også det at Arizona er en av få løsninger som kan printe med hvitt blekk. Det sikrer høy fargekvalitet på fargede materialer på en mye enklere måte enn tidligere, forklarer lederen av Lys Idé AS.

- Fantastisk fotokvalitet fra Océ Arizona, sier Tom Richard Hermansen (t.v.). Han gleder seg til å fortsette det gode samarbeidet med Canons Lars Dybwad.

Flere oppdrag, bedre lønnsomhet

Produksjonsbedriften på Stathelle i Telemark har utvilsomt hatt et travelt og spennende år etter at de tok steget opp til Canons unike Colorado-teknologi i fjor. Den har gjort det lønnsomt å trykke plakater og klistremerker i større opplag enn før, gitt mer automatisert produksjon og sørget for at print på klistremerker og etiketter har skutt i været for bedriften med fire medarbeiderne. Nå retter de blikket også utover Grenlandsregionen.

– En av utviklingstrendene vi ser, er at flere aktører benytter trykte klistremerker på emballasje for å styrke merkevaren sin. Den utviklingen vil vi gjerne være med på, og vi har allerede mange kunder som benytter seg av dette. Med fremtidsrettet Canon-teknologi kan vi se lenger ut enn det som tradisjonelt har vært markedet vårt, forteller Tom Richard. Han legger til at det ikke var aktuelt å velge en annen leverandør enn Canon. – Lokal oppfølging fra Canons avdeling i Tønsberg, samt god servicebistand fra Canons serviceavdeling i Skien, det sikrer oss stabilt drift og god leveringspresisjon. I planene for vekst og forretningsutvikling har vi stor nytte av Canons Professional Print representant Lars Dybwad, og vi har erfart at Canon leverer pålitelig teknologi som bidrar til å løfte oss, sier en optimistisk leder av Lys Idé.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.