Meld deg på PrintSea 2019!

printsea_topp02
For tiende gang arrangerer Canon PrintSea, en ”oversjøisk” konferanse med spennende foredragsholdere og bedriftsbesøk i lag med bransjekolleger.

Høstens viktigste konferanse

PrintSea 2019 arrangeres på DFDS tur/retur Oslo-København 20.-22. oktober. Der får du innsikt i trender og teknologi for alle som ønsker å styrke posisjonen innenfor grafisk produksjon og publisering. 

I konferanseavdelingen på skipet har vi alle fasiliteter og har vært så heldige å få med oss spennende og dagsaktuelle foredragsholdere som Jøran Aulin-Jansson fra Grafisk bransjeforening og Espen Andersen fra Handelshøyskolen BI. Du møter også Canons Anton Strand som er levende opptatt av å lage møteplasser for teknologer og kreative, og i den danske hovedstaden besøker vi bedrifter som går i bresjen med nye idéer og ny teknologi. Ole-Bengt Moe fra Momentum viser hvordan du kan øke omsetningen ved hjelp av sosiale medier, og på toppen av det hele får du selvsagt god mat og mulighetene for å knytte nye bransjekontakter og diskutere teknologi og planer med Canons medarbeidere.

Produksjonsbedrifter og hustrykkerier

Hustrykkeriene kan følge et eget «Side Event» under PrintSea, med inspirasjon, diskusjoner og besøk hos et globalt selskap i København med eget hustrykkeri. 

Bjørn Frantsen fra Canon trives alltid utaskjærs, og han kommer selvsagt, til det han betegner som høstens viktigste konferanse her hjemme.

– Her får du alt på ett sted, både faglig og sosialt, i en kompakt utgave til hyggelig pris. Vi ses på PrintSea, men husk at det er begrenset med plasser, så du må melde deg på nå, lyder oppfordringen fra Bjørn og kollegene hans i Canon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.