Vi viser deg mulighetene på Sign, Print & Promotion!

canon_profilogdesign_0100
Straks tid for etterlengtet fagmesse, der vi viser frem en rekke spennende og lønnsomme printmuligheter. Bli med på en liten kikk på hva du har i vente på Canons stand.

Printer menyer rett på lyskasser

Under messedagene på Hellerudsletta 20. og 21. oktober viser vi eksempler på kreative printmuligheter for den fiktive fastfood-restauranten Vegan Health Factory. Det inkluderer menyer printet rett på rammer med LED-lys, dekorerte lamper og til og med Leca-blokker med print som en del av interiøret. I samarbeid med storformatbedriften Profil og Dekor har vi utformet eksempler på hvordan rimelige interiørprodukter (det meste er innkjøpt på Ikea) kan være med å bygge en sterk visuell profil, når design og print håndteres på en kreativ måte og med riktige produksjonsløsninger. Faktisk viser vi et 30-talls ulike muligheter på messen, på mange materialer du aldri har tenkt på, og på toppen av det har vi tatt med oss et rullende digitaltrykkeri. Etter to år med en uendelighet av digitale møter, tipper vi at du gleder deg like mye som oss. Vi ses snart!

I videoen nedenfor gir Canons salgssjef Anton Strand et lite innblikk i hva du møter på standen vår.

Canons Anton Strand og Espen Haglund i Profil og Dekor har samarbeidet om standens utforming. Det betyr print på LED-rammer, Leca, Ikea-lamper, porselen, tre, glass og mye annet.
Leca-blokker med print og rimelige dekorprodukter fra Ikea er noe av det vi viser frem i Vegan Health Factory.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.