Ny inngangsbillett til Colorados unike fordeler

colorado1630_02
Med nye Colorado 1630 er inngangsbilletten til unike storformatfordeler blitt rimeligere enn noen gang.

– Mange ønsker seg fleksibiliteten fra Colorado-teknologien, samtidig som de ikke har behov for å printe tusenvis av kvadratmeter i døgnet. Derfor har vi ferdigkonfigurert en inngangsbillett som vil passe perfekt for produksjonsbedrifter med mange mindre oppdrag av ulik type. For disse bedriftene vil nye Colorado 1630 gi fleksibilitet på et nytt nivå, oppsummerer Anton Strand, salgsansvarlig for grafiske storformatløsninger i Canon Norge. 

Fleksibilitet i egen klasse

Nye Colorado 1630 har den samme høye grafiske kvaliteten og medieutvalget som de kraftigere modellene Colorado 1640 og 1650. I likhet med disse trykker den rull til rull et stort spekter av medier, og benytter den unike Canon-teknologien med UVgel, velkjent i markedet for sin sylskarpe grafiske kvalitet og robuste overflate som ikke krever laminering. Mange norske produksjonsmiljøer har tatt i bruk Colorado-teknologi de siste to-tre årene, og mange har omtalt Colorado som en av sine mest lønnsomme investeringer. Når inngangsterskelen til denne familien nå senkes, blir fleksibiliteten og forretningsmulighetene fra Colorado tilgjengelig også for mindre aktører med lavere produksjonsvolumer.

– Vi har gjort det enkelt for kundene ved å tilby en produksjonsklar løsning til fastpris kr 440.000,-. Så påløper det noen kostnader til installasjon og opplæring i tillegg, opplyser Anton Strand.

Også for mindre trykkerier

Colorado 1630 leveres i en standardisert konfigurasjon med mating fra én rull og trykk på én side, med velkjent Colorado-kvalitet på både matt og glossy materialer. Det gjør dette til en  unik produksjonsløsning med høyt lønnsomhetspotensial for skiltmakere, allround-trykkerier og spesialprodusenter innenfor interiør, kunst, foto, display med mer. 

– Med dette nyeste tilskuddet gjøres Colorado-teknologien tilgjengelig for bedrifter i alle størrelser, også for dem med lavere produksjonsvolumer. Kvaliteten og fleksibliteten er den samme uavhengig av hvilken Colorado-modell kunden velger. Ta kontakt med oss, så gjør vi en analyse for å avdekke hvilken Colorado-modell som passer best for din bedrift, oppfordrer Canons Anton Strand. 

Ny inngangsbillett til Colorado-serien. Kontakt Canon Norge for å få hjelp til å vurdere om du bør satse på denne eller en kraftigere modell.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.