Ny Light Production treffer det norske markedet perfekt

Canon følger nå opp suksessen i Light Production segmentet med den nye serien imagePRESS C710. Her er produktivitet, fleksibilitet og brukervennlighet som tilsier at den vil treffe godt i det norske markedet.

Fullverdig digitaltrykk i kompakt format

– Kort fortalt gir imagePRESS C170 fullverdig imagePRESS-kvalitet og topp ytelse i en utrolig kompakt innpakning, sier en optimistisk produktsjef Bjørn Frantsen hos Canon.  

– Siden imagePRESS C165 ble lansert høsten 2019, har Canon gjort kraftige innhogg i Light Production-segmentet, og med den nye modellen er det all grunn til å tro at veksten fortsetter. For dette er fullverdig grafisk kvalitet i både farger og sort/hvitt, med 70 fargesider/80 sorthvitt-sider i minuttet, samt kraftig skanneløsning for 240 sider/min. Mange ønsker å skille seg ut i markedsføringen gjennom bruk av bannere og utradisjonelle formater. Det er en utvikling Canon har lyttet til, og her tilbyr de trykk på bannere med lengde opptil 130 cm, støtte for ulike papirtyper helt opp til 350 g/kvm samt direkte trykk på konvolutter, selvsagt i tillegg til standardformater som A3 og A4. På ferdiggjøringssiden kan man utstyre den med en rekke forskjellige løsninger som lager ferdige hefter og brosjyrer, dermed blir det en lønnsom investering for mange ulike miljøer.

Så hvilke kundegrupper ser Canon for seg, Bjørn Frantsen? 

Med imagePRESS C170 styrker canon posisjonen i det attraktive Light Production segmentet. Markedsavdelinger, reklamebyråer, hustrykkerier og andre er blant målgruppene i dette segmentet.

Mange kundesegmenter

– Mange, for vi ser at Light Production treffer bredt. Kunden kan like være en markedsavdeling i et kjøpesenter som et reklamebyrå, et arkitektkontor eller et kjedekontor innenfor retail. I tillegg har Canon solid fotfeste i hustrykkerimiljøene, og der ser vi absolutt at nye imagePRESS C710 vil treffe. De siste årene har vi også sett at de grafiske produksjonsbedriftene gjerne anskaffer Light Production teknologi som supplement til kraftigere løsninger som imagePRESS C10010. Da får de en avlastningsmaskin som benytter samme arbeidsflyt som den øvrige maskinparken, og som kan håndtere mindre opplag og små hastejobber. Dette er fullverdig digitaltrykkeri i kompakt innpakning, så vi forventer oss mye, sier Bjørn Frantsen.

Mange bransjer har behov for kvalitetstrykksaker i små opplag, alltid oppdatert og tilgjengelig i høy kvalitet.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.