Kreative muligheter for byråer og markedsavdelinger

canon_kreative_5503
Reklamebyråer og markedsavdelinger fikk ny inspirasjon til kreative tjenester hos Canon denne uken, blant annet en smart løsning for produksjon av gaveesker og emballasje i små serier.

Perfekt kombinasjon for småskala emballasje

Kombinasjonen av den kompakte Canon imagePRESS C165 og den automatiske stans/rill-løsningen Intec ColorCut FB520 gir helt nye muligheter for produksjon av gaveesker og annen emballasje i små serier. Canon Business Center Oslo inviterte denne uken reklamebyråer og markedsavdelinger for å oppleve hvordan de kan skape nye forretningsområder og utvide de kreative mulighetene med Canons løsninger. Kombinasjonen av lav investering, kompakte løsninger og fleksibel produksjon gjør dette til interessante kombinasjonsløsninger både for de som tilbyr tjenestene og for markedsavdelinger som ønsker å være mer selvhjulpne. Derfor var det også mange som hadde lagt veien om Canon 4. og 5. mars.

Thor-Leiv Larsen (midt i bildet) fra Canon Business Center Oslo hadde mye spennende å dele ut til de mange kreative som la veien om Canon. Til venstre i bildet Canon ImagePRESS C165, en kompakt digitaltrykkmaskin som gaveeskene ble printet på.

Kort vei fra fil til eske

Kristin Johansen fra Canon viste hvordan veien fra ferdig fil til gaveeske kan være så kort som kun et par minutter, mens daglig leder i Canon Business Center Oslo, Thor-Leiv Larsen, viste hvor enkelt det er å folde den til ferdig eske når stansing og perforering er utført riktig, og serverte den ferdig med en godbit inni. Canon tilbyr selvsagt også full opplæring i bruk av løsningen, slik at både print og stans/perforering blir perfekt.

– Hensikten med arrangementet er å hjelpe de kreative med å flytte grensene for hva som er mulig, og denne kombinasjonen av fargeprint og stanseløsning bidrar virkelig til det. Her kan man tilby kundene en gave i dobbelt forstand, fastslo Thor-Leiv Larsen.

Canons Kristin Johansen hadde lydhøre tilskurere fra reklamebransjen da Canon presenterte nye muligheter for kreative.
Sverre Hagerup-Nilsen (t.v.) fra Quadient samarbeider nært med Canon, her stanses og perforeres esken automatisk i Intec ColorCut FB520.
Gaveesker i små serier med enkel og rimelig maskinteknologi.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.