Mer enn 30 nye markedsområder med UVgel

uvgel_selvklebende1
Canon Colorado med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder. Noen av dem er kjente, andre har du aldri tenkt på. Her får du et lite innblikk.

Menyer med baklys

Restaurantmenyer med baklys er en spennende nisje innenfor baklysmedier, som skaper oppmerksomhet og øker salget.
Anbefalt media: transparent hvit film, banner, transparent SAV eller papir.

Canvas / lerret

Interiørdekor med trykt lerret på blindrammer av tre. Et spennende marked med mange nisjer, både for private og profesjonelle kunder.
Anbefalt media: Canvas på rull, pre-stretched canvas, bestrøket polyester, pluss andre materialmuligheter.

Selvklebende dekor

Spennende, enkelt og kostnadseffektiv dekor på tre, metall, glass og andre  materialer. UVgel gir robust, ripefri og dekorativ dekor for både innendørs og utendørs bruk.
Anbefalt media: SAV polymer film eller papir.

Dobbeltsidige utendørsbannere

Bannere som skaper oppmerksomhet, høy robusthet for både innendørs og utendørs bruk.
Anbefalt media: Blocout adrim banner vinyl.

Vegg tattoo

Mange kaller det «Wall Tattoo», det er en ganske god beskrivelse, selv om den ikke varer livet ut. På murvegg eller annen vegg med struktur blir det ekstra stilig og virkningsfullt.
Anbefalt media: Selvklebende veggmateriale.

Hyllemerking / reklame

Produktinformasjon eller annen reklame som kan festes direkte på butikkhyller etc. Skjæres ut i automatisk skjæremaskin og festes med lim, det blir både dekorativt og salgsforsterkende.
Anbefalt media: Tukk plastfilm, polystyrene, polyester, polypropylen eller PVC.

Rollup-bannere

UVgel er perfekt for trykk direkte på polyesterfilm og andre rollup-materialer, med høy grafisk kvalitet og holdbarhet, og der sort er virkelig sort, for bruk med eller uten belysning. Rull-til-rull muligheter og automatiske skjæreløsninger effektiviserer produksjonen av dette velbrukte informasjonsmediet.

Anbefalt media: Ulike bannermaterialer.

Veggdekor på ulike materialer

Enklere og bedre produksjon av veggdekor, på et stort utvalg av materialer, med eller uten selvklebende muligheter. Høy grafisk kvalitet, høy slitestyrke uten laminering, effektiv produksjon.
Anbefalt media: Polytex, glassfiber, Non woven, strukturert SAV, bestrøket papir.

Utendørsreklame med baklys

UVgel bidrar til å fange oppmerksomhenten til forbipasserende på en bedre måte, samtidig som produksjonen er mer fleksibel og lønnsom. Direkte trykking på  hvit film, banner, transparent SAV eller papir, med høy kvalitet beregnet for belysning  bakfra.
Anbefalt media: Lysgjennomsiktig hvit film, banner, lysgjennomsiktig SAV eller papir.

Kjøretøyfolie

UVgel fra Colorado gir høykvalitets grafisk trykk direkte på folien, med bakgrunnsfarge og dekor i samme prosess. Overflaten har høy ripefasthet, slik at laminering i mange tilfeller kan utelates. Muligheten for å kombinere matt og glanset overflate løfter kjøretøydekoren til et nytt nivå.
Anbefalt media: Cast wrap film.

 

Dobbeltsidig vindusgrafikk

Robuste og fargebestandig vindusgrafikk som er enkel både å feste og fjerne. Perfekt for kombinasjonen av UVgel og automatisk skjæremaskin.
Anbefalt materiale:
Klar SAV eller polyester.

 

Klistremerker og etiketter

Vegan Health Factory printer egne flaskeetiketter, men dette er et marked hvor kun fantasien setter begrensninger. Kombinasjonen av UVgel og automatisk skjæremaskin kan effektivisere produksjonen ytterligere.
Anbefalt media: SAV eller selvklebende etikettpapir.

Lyskasser/baklys

Den unike UVgel-teknologien gir høykvalitets print med enestående egenskaper for blokkering av lys, dermed oppnås oppmerksomhet for lyskasser og innendørs reklame med baklys.
Anbefalt media: lysgjennomsiktig hvit film, banner, lysgjennomsiktig SAV eller papir.

 

Plakater

Mindre opplag som tradisjonelt har vært produsert i offset, kan med fordel produseres med UVgel-teknolgi, med imponerende høy kvalitet og nærmest uten tilsyn. Perfekt for innendørs reklame med sterk påvirkning og lave kostnader.
Anbefalt media: Alle typer bestrøket og ubestrøket papir.

Vaskbare restaurantmenyer

Menyer som ligger på bordene blir raskt en bakteriekilde hvis de ikke rengjøres mellom hver kunde. Med UVgel trykker du direkte på robuste og vaskbare materialer.
Anbefalt materiale: Tykk plast, Tyvek, tykk plastfilm (f.eks Yupo), syntetisk papir.

Gulvdekor

Med UVgel kan du trykke direkte på selvklebende materialer som kan festes rett på de fleste flate gulvtyper, uten behov for laminering. Robust mot slitasje, renhold og tøff bruk.
Anbefalt materiale: Strukturert SAV.

Veggtapet

Rull-til-rull og online skjæremuligheter åpner for tapetproduksjon på en helt ny måte, med design tilpasset kundens ønsker og mønsterrapporter tilpasset rommets størrelse og takhøyde.  Colorado printer direkte med UVgel direkte på høykvalitets tapetmaterialer, men også på selvklebende og lett avtagbare tapetmaterialer for korttidsbruk.
Anbefalt materiale: ulike tapetmaterialer

Kart

Med UVgel-trykk direkte på det robuste og samtidig superlette materialet Tyvek, oppnås både grafisk kvalitet og slitestyrke på et helt nytt nivå. Perfekt produksjonsløsning for alle typer turkart, sjøkart, turistkart og bykart. Med dagens tilgang på digitalt kartmateriale kan kunden selv definere kartutstnitt, målestokk og annen relevant informasjon, slik at det blir et fullstendig personlig sluttprodukt.
Anbefalt materiale: Tyvek

Innpakningspapir

UVgel printer med høy kvalitet på alle typer innpakningspapir, både gavepapir (for eksempel rett på gråpapir rull-til-rull) og innpakningspapir for mat eller produkter. Det gir kostnadseffektiv og skreddersydd produksjon av alle typer innpakningspapir med profilering.
Anbefalt media: gråpapir, andre typer rimelig innpakningspapir på rull.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.