Øker kapasiteten på Lillestrøm

canon_cclillestrom_03
Med ny imagePRESS 10000 tar CopyCat-avdelingen på Lillestrøm enda flere oppdrag som tidligere havnet i offsetpressene. – Valget av teknologileverandør var enkelt, forsikrer Thomas Ligaarden og Geir Hammertoft på Lillestrøm.

Tar flere offsetoppdrag

En fullrigget utgave av Canons kraftigste imagePRESS er på plass i lokalene som CopyCat utvidet i fjor. Der har den selskap av både imagePRESS C750 og C850. Dere har god kapasitet på digitaltrykk nå?

– Ja, men det er faktisk helt nødvendig når en bedrift med tre medarbeidere skal produsere for fullt gjennom ett travelt skift hver dag. Med imagePRESS C10000 kan vi også håndtere oppdrag som tidligere havnet i offset, eksempelvis en 24-sider i opplag på 500. Nå har vi tre digitaltrykkmaskiner med samme arbeidsflyt og høy automatiseringsgrad, det blir det både god kapasitet og god lønnsomhet av, sier eierduoen, som driver CopyCat-avdelingen i «stasjonsbyen» på franchisebasis. Det har de gjort siden 2006, med stadige utvidelser og nå med hele 250 kvadratmeter produksjon.

Automatisert produksjon

CopyCats nye Canon imagePRESS C10000 er utstyrt med inline ferdiggjøring slik at alle typer hefter med omslag produseres automatisk. Det gir både kapasitet og fleksibilitet på et høyere nivå enn tidligere, noe Geir og Thomas selvsagt er fornøyd med. De forteller at valget av Canon som leverandør var basert på gode erfaringer gjennom en årrekke.

– Vi har benyttet Canon-teknologi i 12 år, med svært gode erfaringer, både når det gjelder selve teknologien, og ikke minst når det gjelder service. Driftssikre produksjonsløsninger er helt avgjørende for en liten produksjonsbedrift med stor oppdragsmengde og strenge leveringskrav, så valget var enkelt. Etter noen ukers drift ser vi at imagePRESS C10000 svarer til de høye forventningene vi har. Dette er virkelig et arbeidsjern som kan produsere for fullt 8-10 timer hver dag, med full hastighet både for innmat og omslag. Canons digitaltrykkmaskiner gir oss minimalt med filhåndtering, avbrudd og tilsyn, og maksimalt med produksjonstid. Det liker vi, sier en fornøyd duo på Lillestrøm.

Øker kapasiteten. Geir Hammertoft, Per Henrik Nordli og Thomas Ligaarden hos CopyCat på Lillestrøm har 3 x imagePRESS, nå også den aller kraftigste utgaven.

Går for fortsatt vekst

Lillestrøm-regionen har vært vekstområde helt siden hovedflyplassen på Gardermoen ble åpnet i 1998. Nærheten til Norges Varemesse og veksten i næringslivet i regionen har vært medvirkende til oppturen som CopyCat-avdelingen i Stillverksveien rett ved jernbanestasjonen har vært en del av.

– Vi har bygget stein for stein, og utvidet lokaler og produksjonsløsninger i takt med økende oppdragsmengde. Høy servicegrad bygger kundelojalitet, og vi har etter hvert mange faste kunder som hele tiden benytter våre tjenester. Den siste Canon-investeringen er med på å løfte oss til et enda høyere nivå, der vi kan produsere også større opplag i eget hus og leve opp til målsettingen om å levere raskere og bedre enn konkurrentene klarer, avslutter Geir Hammertoft og Thomas Ligaarden på Lillestrøm.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.