Storinnrykk på grafisk messe – igjen

canon_messeSIPP_0139
Endelig var det tid for grafisk messe igjen. Og Sign, Print & Promotion på Hellerudsletta viste til fulle at grafisk bransje har ristet av seg pandemien og planlegger for nye oppturer.

Viste nye grafiske muligheter

– Vi er storfornøyd, det har vært godt besøkt hele tiden med kunder innenfor alle deler av grafisk bransje, sier Anton Strand etter to travle messedager.

I samarbeid med Profil og Dekor var Canons 120 kvm stand innredet med eksempler på nye grafiske materialer man kan trykke på, med inspirasjon fra konseptet Vegan Health Factory. I tillegg ble messen siste stopp for Canons Roadshow-bil, som de siste ukene har vårt på landeveien 5300 kilometer fra Finnmarkskysten og sørover.

Etter halvannet år med restriksjoner og minimalt med fysiske møter, opplevde en hel bransje at det var befriende å kunne møtes, diskutere teknologi og forretningsmuligheter med leverandørene, og ta en kaffe og en prat med  bransjekolleger. De fleste leverandører av produksjonsutstyr deltok, og en samlet bransje tok oppfordringen og stilte mannsterke på messen.

Anne Grethe Dahl fra Skag Design likte Canon-standen, og fikk gode råd fra Canons Bård Strand.

- Messens fineste stand!

En av mange besøkende som var imponert over Canon-standen, var Anne Grethe Dahl fra Skag Design på Stord. Hun hadde tatt morgenflyet fra Vestlandet for å rekke messen, og klarte ikke å skjule sin begeistring. 

– Canons stand er messens fineste, uten tvil! Den skiller seg helt fra alle andre, og viser hva som er mulig å produsere, på ulike materialer og med et gjennomført grafisk uttrykk. Jeg forventet å møte maskiner, men dette ble et skikkelig WOW!, sier Anne Grethe, mens hun får guiding i ulike materialer og produksjonsteknikker av Canons Bård Strand, til daglig å finne ved Canons Bergenskontor. 

Skag Design utfører både kreative tjenester og produksjonstjenester, for ulike kunder på Vestlandet. – Her får jeg inspirasjon til nye områder hvor vi kan hjelpe kundene våre, og Canon viser det frem på en flott måte. Befriende fritt for maskinfokus, sier Anne Grethe Dahl storfornøyd. 

En velfortjent pause innimellom slagene for et Canon-team som hadde hendene fulle under to travle messedager.
Print på nye, og ikke minst rimelige, materialer var i søkelyset. Kanskje var det første gang printet Leca ble stilt ut på messe?
Fullt hus på messe igjen. Profil & Dekor hadde gjort en kjempejobb med produksjon, design og rigging på Canon-standen.
God stemning og fullt hus da Henning Hagelund og Anton Strand endelig fikk møte kundene fysisk igjen.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.