Viktigste møteplassen før ferien!

seminar_anton_9730
Utviklingen er avhengig av at de kreative og teknologene finner hverandre på en felles arena. Derfor er 18. juni den viktigste datoen å merke seg før ferien, sier Anton Strand i Canon.

Møt pionerene på området

Det har skjedd en enorm utvikling de siste par årene innenfor print på nye materialer for interiør og dekor, og 18. juni arrangeres ”Når de kreative møter teknologien” hos Canon på Holmlia. Der møter du kunstner Aina Sollie Steen, trendekspert og DUSTY-medvirker Jorunn Tharaldsen, samt Ida Lund Bjørnsen, daglig leder og en av grunnleggerne av byHands. De vil sammen med Anne-Marie Nikolaisen fortelle om prosjekter de har drevet og hvordan de bruker ny teknologi i sine prosjekter. Designbyrået byHands har også oppnådd internasjonal anerkjennelse. I tillegg får du et nærmere innblikk i denne spennende teknologiutviklingen fra Marius Pedersen, professor i fargebildeteknologi ved NTNU. Enten du arbeider på den kreative siden innenfor områder som interiør, design og kunst, eller du ønsker å utvide markedet ditt med nye produksjonstjenester for disse gruppene, er dette dagen hvor du kan møte dine fremtidige samarbeidspartnere.

Speed-dating og konkrete prosjekter

Under arrangementet får du muligheten til å ”speed-date” med produksjonsbedrifter som viser deg konkrete prosjekter, og du møter kreative utøvere som presenterer og viser hvordan de utnytter nye printmuligheter. Anton Strand lover deg at du blir overrasket når du får se og oppleve individuell print av toppkvalitet på materialer som keramikkfliser, tapeter og akustikkpaneler. Han kan også love at han har en ny tapet å vise frem, Kvisle-tapeten, med unik norsk historie og gjenskapt i et samarbeid med blant annet Flisa trykkeri.

– De nye teknologiske mulighetene utvider rammene og åpner for helt nye perspektiver, men første skritt er at teknologer og kreative kommer i dialog. Den kan begynne her hos Canon 18. juni, oppfordrer han.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.