Rett på sak om kronekurs og muligheter

canon_webinar280820_01
Vinduet er åpent, og det er en unik mulighet akkurat nå! Det var oppfordringen til Ole-Bengt Moe under Canons webinar om kronekurs og koronasituasjon.

Kronekurs og koronakrise

Canons webinarer tar opp dagsaktuelle temaer for den grafiske bransjen. Derfor var det ikke rart at mange hadde fylt kaffekoppen, festet headsettet og benket seg foran skjermen da vi satte søkelyset på hvordan kronekursen og koronakrisen kan utnyttes positivt. Ole-Bengt Moe i Moementum kjenner den grafiske bransjen godt etter årelangt samarbeid med Canon, og gjennom 45 informative minutter tok han for seg situasjonen knyttet til valutakurser og koronasituasjon.

– Med dagens kronekurs er det i praksis ingen prisforskjell mellom grafiske tjenester i de skandinaviske landene, og forskjellen mellom Norge og land i Baltikum er lav. Så lav at det er bryet verdt å selge inn verdien av at kundene handler her på hjemmebane. Vinduet er unikt og det er åpent nå, understreket den erfarne rådgiveren.

Betalingsvilje for merverdi

Og det har han selvsagt rett i, det samme gjelder at det alltid vil være betalingsvilje knyttet til merverdi i form av enklere språk og kommunikasjon, transport og leveringstrygghet, støtte til norske arbeidsplasser, usikkerhet ved å sende filer og lagre data utenlands, samt mange andre forhold.

– Om betalingsviljen for dette er 5 eller 20 prosent høyere pris, varierer selvsagt fra kunde til kunde, men den er uansett verdt å gå i dialog for. Nå er det et helt unikt vindu der ute, med gunstig kronekurs og en usikker koronasituasjon, poengterte Ole-Bengt Moe. Kontakt kundene, på telefon eller gjennom en nettbasert kundeundersøkelse, eller en kombinasjon. Gratisverktøyene for å gjennomføre en enkel kundeundersøkelse er flere og enklere enn noen gang, det er faktisk mye enklere å sette opp og gjennomføre enn mange er klar over, avsluttet Ole-Bengt.

Interessante fakta kommer på bordet (unnskyld; på skjermen) under Canons webinarer. Du deltar vel neste gang også?

Sørg for å delta neste gang!

Canons webinarer krever ikke annet enn at du forhåndsregistrerer deg for å delta. Dagsaktuelle temaer for en bransje som trenger påfyll og nye muligheter, vi «ses» på neste webinar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Forfatter bio

Canon marked

Canon marked

Tekst og foto fra Canons markedsavdeling eller fra en av våre dyktige frilansere med god bransjekunnskap og teknologiforståelse.